Adelina & Dragos | JW Marriott Bucuresti | Trash the Dress in Rome

Galerii

Cât de important este să fii pe aceeași undă cu oamenii pe care îi fotografiezi! Ne-am convins încă o dată de acest lucru când i-am întâlnit pe Adelina și Dragos. Erau extrem de entuziasmați de evenimentul pe care îl organizau și au fost primul nostru cuplu care a acordat o atenție deosebită tematicii.

În ziua nunții, am urcat în mașina timpului și am coborât în anii ’20. Parea incredibil, dar toate detaliile erau atât de bine puse la punct, încât aveai impresia că ești într-un film. Adelina a avut o rochie excepțională, deosebită pentru o mireasă, completată armonios de costumul lui Dragos.

Însă nu doar Adelina și Dragos au avut o vestimentație mai specială – familia și prietenii lor au fost la înălțime, de la mic la mare; sala a fost decorată cu obiecte retro, viniluri pe care puteai să le lași o felicitare mirilor; mașinuța de culoare vișinei coapte – toate te transportau în atfmosfera dinamică și veselă a epocii lui Great Gatsby.

Am avut parte de o petrecere pe ritmuri de Jazz și nu numai, unde toată lumea s-a distrat la maxim.

Dar se pare că aceasta a fost doar prima parte a aventurii noastre alături de ei. Pentru ședința foto de după nuntă am mers tocmai la Roma – un oraș fără pereche, cu zeci de monumente arhitecturale și străduțe pe care îți dorești să te rătăcești cu un gelato delicios.

Nu vrem să dezvăluim prea multe și dacă vrei să mergi cu noi într-o călătorie pe străduțele extraordinare ale Romei, te invităm să urmărești ce s-a întâmplat la ședința lor Love the Dress:

Enjoy Life. Frame Love!
Maya & Victor

 

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Hotel Ramada, Pitesti
Anca & Catalin| Nunta la Ramada – Pitesti
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Ramada, Pitesti
Andriana & Cosmin | Nunta la Ramada – Pitesti
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Hotel Alexander, Bucuresti
Alexandra & Stefan | Nunta la Alexander Hotel – Bucuresti