Sedinta foto Save the Date. De ce? Cum? Unde?

Blog

Save the date. Ce înseamnă?

Save the Date sau Ședința foto de Logodnă devine din ce în ce mai populară printre viitorii miri. Scopul inițial al acestei ședințe a fost crearea unor fotografii inedite pentru invitațiile de nunta, în care mirii își rugau apropiații să țină rezervată o anumită dată pentru nunta lor.

Dar nu este neapărat obligatoriu să solicitați fotografului vostru de nuntă această ședință din motivele menționate mai sus. De ce o recomandăm noi, veți vedea un pic mai jos.

Multe cupluri, înainte de nuntă își pun întrebarea: Vrem sau nu să facem o ședință foto Save the Date? Și tocmai din acest motiv am decis să scriem această postare. Sperăm să răspundă la toate întrebările pe care le aveți.

Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Simfonie Ballroom

De ce să mergeți la o ședință foto Save the date?

Ședința foto Save the Date este o recomandare personală din partea noastră, pentru că în cazul în care nu ați mai participat la o ședință profesionistă, vă va ajuta să vă obișnuiți cu aparatul foto și cu noi. De asemenea, ne va ajuta pe noi să determinăm cele mai avantajoase unghiuri și poziții pentru fiecare dintre voi.

Crearea unei relații cu fotograful vostru de nuntă este contează enorm. Dacă încă nu ați realizat acest lucru, vă spunem noi – el sau ei vor fi cu voi în fiecare moment al nunții. E mai bine să ai alături un prieten nou sau cel puțin pe cineva în care ai încredere.

Save the date

Dar noi ne potrivim?

După cum am spus și mai sus, între voi ca cuplu și fotograf trebuie să existe o chimie. În același timp, ședința Save the Date vă va ajuta să înțelegeți dacă alegerea pe care ați făcut-o este una corectă sau nu. Chiar dacă sună un pic banal, dar este un fel de test-drive pentru fotograful vostru. 

În acest moment nu este încă târziu să vă dați seama că nu vă potriviți. Experiența noastră ne-a demonstrat că există astfel de cazuri. Pentru unul dintre evenimentele de anul trecut am fost contractați foarte din scurt, tocmai din cauza faptului că viitorii miri au fost dezamăgiți de fotograful ales inițial. Și aici contează nu numai rezultatul ședinței, ci modul în care interacționați. 

Save the Date

Locație voastră personală pentru Save the Date

Preferăm să nu ne complicăm prea mult cu locația pentru această ședință foto. Un spațiu verde și cât mai puțin populat este locația ideală. De ce puțin populat? Pentru că dacă este prima voastră ședință de acest gen, credeți-ne, nu v-ar plăcea să aveți zeci de ochi îndreptați spre voi. Este o experiență în 3 sau maxim în 4.

Desigur, suntem încântați de cuplurile care aleg locații spectaculoase pentru această ocazie. Cel mai important este să aibă o valoare spirituală pentru voi, să vă regăsiți în acel loc și să se potrivească personalității voastre. 

Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Majestic, Pitesti

Vestimentația potrivită

Pentru noi, dar și pentru voi, contează să vă simțiți comod, liber și pregătiți de aventură! Aici, totul depinde de felul vostru de a fi – cuvântul sau cuvintele care vă definesc pe voi individual și în cuplu. Contează să vă asortați ca stil și un pic ca culori. 

Dar să nu înțelegeți cele de mai sus prea direct – tricouri de aceeași culoare s-ar putea să nu ducă la rezultatul dorit.

Alegeți haine casual sau ceva care vă caracterizează. Evitați hainele și încălțămintea incomodă, mai ales dacă știți că vor încurca mai mult decât să ajute. 

Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Hotel Alexander, Bucuresti. Save the date

Ce să luați cu voi la ședința foto?

Puteți personaliza ședința voastră cu câteva accesorii speciale cum ar fi: inițialele voastre din lemn sau material textil, accesorii tip photobooth sau mesaje interesante (aka – accesorii pe bețe), flori în buchețele sau ichibane, rame sau oglinzi cu rame deosebite, detalii cu tentă vintage – ceas, aparat foto vechi, mașină de scris, valiză, etc., un coș de picnic cu șampanie și două pahare, biciclete, pernuțe colorate, baloane, tablă de scris cu cretă colorată, accesorii shabby chic, ghirlande cu data nunții, etc., astfel încât acestea să se potrivească cu locația și tematica ședinței. Dar, faceți alegerile cu grijă pentru că prea multe accesorii distrag atenția de la subiectul principal – voi.

Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Simfonie Ballroom

În stilul nostru

Am renunțat de foarte mult timp la denumirea de Engagement sau Ședință de logodnă din câteva motive: 1. Logodna s-a întâmplat, cu siguranță, cu ceva timp în urmă. A fost într-o atmosferă romantică și cu emoțiile corespunzătoare; 2. Pentru unii este un eveniment foarte intim și nu își doresc să îl împartă cu nimeni; 3. Nu ne place să-i punem pe viitorii miri în genunchi sau să îi facem să repete cererea în căsătorie.

Preferăm să punem accent pe emoțiile dinaintea nunții și pe fericirea voastră, rezultată din faptul că v-ați descoperit sufletul-pereche.

Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Majestic, Pitesti

Și după?

În urma colaborării cu noi veți primi în jur de 100 de fotografii cu care puteți personaliza invitațiile voastre de nuntă sau să faceți un slideshow pe care să îl rulați în timpul evenimentului.

 

Dacă întrebarea ta nu a apărut aici, te rugăm să ne lași un comentariu sau un mesaj pe pagina de Contact.

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Sultana & Andrea – Trash the Dress – Vlog
Afterwedding Shooting with Andreea & Bogdan
Pregătirile miresei| Sfaturi Part 1