Corina & Adrian | Nunta la Royal Ballroom – Bucuresti

Galerii

Corina și Adrian sunt un cuplu alături de care este pur și simplu imposibil să te plictisești sau să nu fii pozitiv. Probabil din acest motiv la nunta lor au fost prezenți atât de mulți oameni dragi pentru ei, cu care au împărtășit emoțiile și trăirile din ziua evenimentului. Chiar începând cu pregătirile au avut parte de o atmosferă de party datorită celor doi, dar și domnișoarelor și cavalerilor. Ce mireasă poate fi mai norocoasă decât Corina că să aibă prieteni care citesc gândurile și vin să te felicite de dimineață cu o cafea de la Starbucks și alte bunătăți pentru a nu te lăsa să te plictisești la coafor?!

Astfel, ziua nunții a început cu dispoziție bună și mici glumițe despre momentele care urmau să aibă loc ulterior. Corina, împreună cu dormnișoarele de onoare și surorile ei, au transformat apartamentul pe care îl aveau la Pullman Hotel într-un adevărat salon de frumusețe. În timp ce Adrian și cavalerii se relaxau la terasa hotelului înainte de a-și lua vestimentația oficială și a trece la chestii seriose. În pofida faptului că de multe ori nu suntem încântați de prezența unui număr mare de persoane la pregătiri, de data aceasta am asistat la un eveniment cu o abundență de emoții de surprins tocmai datorită apropiaților care au fost alături de miri. Mai ales pentru că știm cât de mult contează familia pentru Corina și Adrian.

Nu am rămas deloc suprinși de faptul că ringul de dans nu a fost niciodată gol. Iar invitații s-au distrat, antrenați mai ales de Corina, care a avut suficientă energie pentru a dansa toată noaptea. Și pentru că data nunții a coincis cu ziua de naștere a lui Adrian, au avut parte de o sărbătoare dublă și foarte multe surprize din partea celor apropiați.

Deși nu se cunosc de foarte mult timp, Corina și Adrian formează un cuplu armonios și ai impresia că se înțeleg din priviri. Cu astfel de oameni este foarte ușor să colaborezi la ședințe foto pentru că sunt naturali și își manifesta tandrețea unul pentru celălalt. Pentru ședința Trash the dress ne-am aventurat la munte și, probabil, am fi renunțat la jumătate de drum din cauza vremii. Dar, tocmai datorită optimismului celor doi am continuat drumul și am reușit să surprindem fotografii excepționale.

Cu drag,
Maya & Victor

 

1

1-3

1-4

1-5

1-6

1-7

1-8

1-9

1-10

1-12

1-13

1-14

1-15

1-16

1-17

1-18

1-19

1-20

1-21

1-22

1-23

1-24

1-25

1-26

1-27

1-28

1-29

1-30

1-31

1-32

1-33

1-34

1-35

1-36

1-38

1-39

1-40

1-41

1-37

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Reyna Events Ballroom, Bucuresti
Oana & Catalin | Nunta la Reyna Events Ballroom – Bucuresti
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Shaker, Budeasa.
Alexandra & Victor | Nunta la Shaker – Budeasa
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Hotel Alexander, Bucuresti
Alexandra & Stefan | Nunta la Alexander Hotel – Bucuresti