DESPRE NOI

inainte de a impartasi cu noi lumea voastra, patrundeti in a noastra

Fotograf pentru nunta ta

 

Sunt multe lucruri care pot fi spuse despre noi, dar dacă rezumăm, atunci: 

1) suntem doi fotografi,

2) suntem îndrăgostiți – unul de celălalt și de fotografie,

3) ne place să cunoaștem oameni noi și să descoperim lumea lor,

4) apreciem mai mult calitatea decât cantitatea,

5) credem că fotografia este nu numai o artă, dar și o sursă de fericire,

6) ne place să călătorim și să ne bucurăm de viață,

7) depunem tot efortul pentru ca nunta voastră să fie nu numai frumoasă, dar și lipsită de griji.

Și nu în ultimul rând – ne-am asumat misiunea să surprindem emoții și să dăruim amintiri !

Dacă ne-ați întreba pe noi cum ar trebui să arate o zi perfectă a nunții (chiar dacă perfecțiunea nu există), am răspunde că ne dorim, în primul rând, miri fericiți. Una dintre cheile reușitei fotografiilor este, cu sigunță, dispoziția voastră. Nu uitați că nunta este evenimentul vostru și celebrează acel sentiment unic care există între voi.

 

MAI MULTE

Victor

Îmi place fiecare element care mă face fotograf de nunta începând de la cunoașterea oamenilor noi, călătoriile în toată țara și până la editarea în particular a fiecărei fotografii. 

Mă leagă o istorie lungă de fotografie de eveniment – am început să fotografiez încă din adolescență, fără a mă gândi că acest lucru se poate transforma într-un job pe care îl voi face cu plăcere. Imaginile pe care le vedeți pe acest site reprezintă tot ceea ce consider important în fotografia de nuntă – emoții reale și vii, oameni unici în circumstanțe deosebite, întipărirea momentului așa cum a fost adăugând doar un pic de magie.

Maya

Am fost dintotdeauna îndrăgostită de artele vizuale, dar Victor m-a ajutat să descopăr lumea fotografiei și mi-a dat ocazia de a crea ceva frumos.

Ceea ce mă motivează cel mai mult în fotografia de nunta sunt poveștile oamenilor pe care îi întâlnesc și relația care există între ei. Îmi place particip și să contribui la desfășurarea cu succes a unui eveniment care are o însemnătate aparte pentru fiecare cuplu. Pentru mine, o fotografie spune uneori mai multe decât poate fi descris în cuvinte și poate reînvia amintiri dragi.

Am fost alături în cele mai frumoase clipe ale zecilor de cupluri, care ne-au ales și vrem să le mulțumim pentru această oportunitate. Acum, vrem să participăm la povestea voastră de dragoste. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să aflăm mai multe despre voi doi.
Cu drag, Victor & Maia

MEMBRI