Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Reyna Events Ballroom, Bucuresti

Oana & Catalin | Nunta la Reyna Events Ballroom – Bucuresti

Galerii

Nu vom dezvălui povestea care i-a adus pe ei doi împreună. Dar vom spune că a fost nevoie de ceva curaj și cu siguranță de implicarea destinului. Adevărul este că urmărindu-i, ai impresia că chiar și peste ani-și-ani, văzându-i împreună te vei gândi că suflete-pereche există.

Am știu de la bun început că nunta lor va fi una deosebită. “Nu vrem fotografii romantice sau dramatice. Vrem doar să fim noi!” – ne-au spus Oana și Cătălin chiar la ședința Save the Date și trebuie să recunoaștem că am rămas plăcut surprinși. Tocmai fraza aceasta reprezintă esența artei fotografice – să surpinzi cât mai bine felul de a fi a oamenilor și relația care există între ei. Am avut parte de cea mai veselă ședință foto vreodată. După cum bănuiam, Oana și Cătălin s-au dovedit a fi cei mai naturali viitori miri în fața aparatului foto.

Au reușit să organizeze și să trăiască această zi în felul lor, iar micile detalii au făcut fiecare moment incomparabil și deosebit pentru ei, pentru invitații lor și au reușit să ne surprindă chiar și pe noi. Rochia Oanei care a avut un design special, tocmai potrivit pentru o mireasă care nu vrea să piardă nici un dans de la petrecere, combinată cu o pereche de teneși în locul pantofilor cu tocuri înalte.

O gașcă de prieteni veseli și entuziasmați, care poate mândră să poarte numele de ” Best bridal party”. O pereche de nași speciali, pe care și i-ar dori oricine. Ceremonia religioasă, desfășurată în aer liber și în lumina unui apus de soare. O coregrafie deosebită, la care au participat nu numai Oana și Cătălin, uimindu-i pe toți cu talentul lor, dar și o întreagă echipă de cavaleri și domnișoare. Petrecerea lor a fost plină de surprize și am fost martori la cea mai funny răscumpărare a miresei, dar și a nașei care a fost furată împreună cu ea.

Acești doi omuleți sunt o sursă nesecată de zâmbete și glume, iar spiritul lor pozitiv este contagios pentru toată lumea care se află în preajmă, inclusiv și noi. Suntem siguri că a fost o nuntă de care ne vom aduce aminte cu drag mult timp.

Cu drag,
Maya & Victor

robe-1

robe-3

robe-4

robe-7

robe-8

robe-10

robe-11

robe-13

robe-14

robe-16

catalin-oana

robe-18

robe-20

robe-21

robe-23

catalin-oana-4

catalin-oana-3

robe-26

robe-28

robe-29

robe-30

robe-31

robe-32

robe-33

robe-37

robe-38

robe-39

robe-40

robe-41

robe-42

robe-43

robe-47

robe-49

robe-45

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Palatul Ghica Bucuresti
Alexandra & Florin | Nunta la Palatul Ghica – Bucuresti
Adina & Tudor | Love The Dress în Bulgaria, Thracian Cliffs Golf.
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Biavati Events
Mari & Gabriel | Nunta la Biavati Events – Bucuresti