Pregatirile miresei | Sfaturi Part 2

Blog

O singură parte nu a fost suficientă pentru a acoperi toate lucruri despre care ne-ar fi plăcut să vorbim cu fiecare mireasă în calitate de fotografii ei de nuntă.
Și iată-ne cu Part 2, în care vom continua cu ghidul nostru pentru o nuntă de succes.

 • Vom începe cu etapa când încă nu ești îmbrăcată în rochița de nuntă. În calitate de fotografi, ne bucuram atunci când găsim rochia și accesoriile pe care le vei purta, pregătite din timp. Ne ajuta mult să nu deranjam procesul machiajului și să ne ocupam de fotografierea detaliilor. Știm că ți-a luat mult timp sa le alegi și că te reprezintă.
 • Dacă vrei să ai o ședință în stil boudoir la pregătiri, anunță fotograful din timp – sunt fotografi care au curajul să te întrebe despre acest lucru, dar, în majoritatea cazurilor, ne așteptăm ca inițiativa să vină din partea ta ca să nu creăm situații neplăcute. Și, desigur, e cazul să aloci un minim de 15 minute pentru aceste fotografii.
 • Să vorbim un pic și despre rochia de mireasă. În ultima perioadă, am observat că majoritatea mireselor renunță la rochiile incomode și grele în favoare unor materiale mai ușoare și a unor modele mai lejere. Ne bucură foarte mult acest lucru pentru ca nimic nu poate fi mai trist decât o mireasă care nu poate dansa la petrecerea ei din cauza rochiei.
 • Un sfat pe care l-am aflat de la o mireasă – dacă ai o rochie destul de grea, să nu o atârni pe umeraș ci să o lași pe o suprafață dreaptă, altfel se poate lăsa și după să o călci pe margini.
 • Nu insistăm neapărat să ai un umeraș personalizat pentru rochia ta, dar să nu fie unul din plastic – nepotrivit pentru susținerea rochiei. Poți opta pentru un umeraș simplu alb, din lemn. O altă opțiune mai sofisticată, dar și mai estetică ar fi să închiriezi un manechin pentru rochia de mireasă.
 • Alege un voal lung. Este o adevărată sursă de inspirație pentru un fotograf și ne dă ocazia să facem fotografii mai creative. Cred că toate fetele știu fotografii iconice făcute la biserica cu voalul care se întinde la infinit. Singura precauție ar fi să alegeți unul făcut din materiale ușoare – nu vrei să suferi de dureri de cap în ziua nunții.
 • Atunci când te gândești la alegerea domnișoarelor, fă-o pentru relația voastră și nu pentru număr sau ca fotografiile să arate bine. Cel mai mult contează ca fetele care vor fi cu tine să te facă să te simți bine și să petreceți timpul fain. Este treaba fotografului să gândească compoziții cu orice număr de persoane.
 • Mai nou vestimentația identică pentru domnișoare nu mai este obligatorie. Poți opta pentru rochii de aceeași culoare, din aceeași gamă de culori, cum ar fi o combinație între tonuri deschise și închise sau le lași să poarte ce vor ele. Contează prezența și starea lor, nu vestimentația.
 • Suntem încântați să surprindem cadre vesele în timp ce te pregătești și îți sugerăm să ai pentru voi baloane, confeti în formă de fluturași sau floricele, măști sau alte accesorii care vă reprezintă pe voi ca gașca.
 • Pop the champagne! De asemenea, să luați cu voi o sticlă de șampanie și pahare. Este momentul ideal când putem surprinde cadre naturale și pline de viață.
 • Un lucru la care ținem foarte mult la pregătiri sunt fotografiile de familie, cu părinți, frați și surori. După ce îți iei rochia și am terminat cu mini-ședința cu domnișoarele, ar fi perfect să avem un moment cu familia ta. Este un moment plin de emoție, în care sunteți sinceri și mai ales ne place să fotografiem emoțiile părinților tăi – sunt fotografii valoroase. Pentru portretele de familie este suficient să avem 10 minute.
 • Fotografiile de grup le vom face în altă etapă.
 • Și ultima etapă a pregătirilor sunt tradițiile: “gătitul miresei”, turta și alte obiceiuri specifice zonei din care proveniți. În intervalul despre care am vorbit mai devreme de 1 ora 1 si jumătate nu este inclusă aceasta parte. Deci, mai adăugați un minim de 15 minute pentru obiceiuri.

Mai rămân încă mult sugestii pe care am putea să le facem unei mirese și vom încerca să actualizam postările cât mai des.

Enjoy Life! Frame Love!
Victor & Maya

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Afterwedding Shooting with Andreea & Bogdan
Oana & Emil – Wedding Day – Making of
Miki & Andrei | Love the Dress – Castelul Zanelor