Sultana & Andrea | Nunta la Shaker – Pitesti

Galerii

Așteptam acest eveniment chiar de la prima întâlnire cu Sultana și Andrea și eram convinși că va fi ceva cu totul special. Aveam motive  întemeiate – la această nuntă trebuiau să se întâlnească două culturi și două lumi diferite – chiar eram curioși cum va ieși. Nu puteam să nu remarcăm relația care există între ei și deschiderea la orice propunere din partea noastră – două lucruri foarte importante pentru fotografia de nuntă.

Chiar dacă nunta a avut loc în România, pe tot parcursul ei a fost dominată de un sentiment de relaxare și “dolce vita” specific italian. Și după cum am preconizat a fost totul diferit. Sultana și-a făcut machiajul singură, pentru că nimeni nu ar fi putut să o facă mai bine, iar în calitate de domnișoară de onoare specială a avut-o pe cățelușa ei Kira.

Au fost multe momente neașteptate și emoții puternice, mai ales la cununia religioasă, care a avut loc în aer liber pe malul râului. Petrecerea care a urmat a intrat în topul celor mai tari din acest an.

Încă mai avem proaspete amintirile despre ședința pe care am avut-o cu ei după nuntă: imaginați-vă cu e să prinzi o zi cu 10 C la munte și soarele care abia dacă se ițește timid de după nori. Dar ne-a ținut de cald atmosfera și buna dispoziție – cu astfel de oameni nu te plictisești niciodată și nici că te mai poți să încetezi să fotografiezi.

Urmăriți ședința pas cu pas aici: 

 

Sperăm să vă facă ziua mai frumoasă!

Cu drag,
Maya & Victor

CATEGORIES
SHARE

Related Posts
Featured
Fotograf de nunta Bucuresti. Nunta la Heritage, Pucioasa
Alexandra & Ionut | Nunta la Heritage – Pucioasa
Adelina & Dragos | JW Marriott Bucuresti | Trash the Dress in Rome
Adina & Tudor | Love The Dress în Bulgaria, Thracian Cliffs Golf.