Workshop. Post-procesare

Ofertă limitată – 1 on 1

În ultima perioada am avut mai multe întrebări despre modul nostru de Post-procesare și am decis să împărtașim curioșilor cum sa ajungă la acele culori vii în orice lumină.

Vom prezenta tot procesul de editare Lightroom și Photoshop în detaliu, plus de ce trebuie să țină cont fiecare fotograf pentru a realiza o fotografie finală de calitate.

Cel mai important este că poți ajunge la rezultatul final la oricare din fotografiile de mai jos în mai putin de 2 minute după ce înveți pașii de post-procesare necesari.

În multe cazuri diferența dintre o poză mediocră și o fotografie demnă de apreciere constă în stilul și modul de editare.


În timpul workshopului îți voi explica procesul meu de gândire pentru a obține o imagine reușită, care poate fi îmbunătățită ușor prin editare – setări direct din aparat care să-ți facă munca mai ușoară. Apoi vom detalia toate “secretele”pe care le folosesc în editarea imaginilor brute pentru a obține imagini profesioniste. Workshop-ul meu de editare se va desfașura 1 on 1 în timpul unei întâlniri sau sesiuni online cu durata de 2-3 ore.